Acasă la Livia Graur: „Renata e cel mai important critic al meu”

Vedeta Prima TV ne-a invitat s-o cunoaştem dincolo de platoul de ştiri, în refugiul ei urban, în care primeşte informaţiile zilei de la fetiţa ei, Renata.

RomaniaTV.net
21 mart. 2016, 14:22
Acasă la Livia Graur: „Renata e cel mai important critic al meu”

Când am plecat spre căminul proaspăt inaugu­rat, în apropiere de cartierul Titan, al prezen­tatoarei jurnalului Focus de la 14 şi 16:30, eram convinşi că nimic din ce are să ne povestească nu are să ne incite mai mult decât relaţia cu so­ţul ei. Cel pe care-l cunoaşte din clasa a VIII-a!!! Ei bine, frumoasa vedetă de 30 de ani ne-a sur­prins şi cu alte detalii din trecut. Ce legătură este între Livia, limba chineză şi numele de Ting-Li, aflaţi din rândurile următoare.

Vă vizităm pentru prima dată în casă nouă.

Livia Ne-am mutat de foarte puţin timp, a fost visul nostru să avem o casă pe pământ, mai ales că aveam deja un câine foarte mare, în căutare de spaţiu. Câinele a fost primul pas, făcut acum zece ani, spre a ne lua o casă cu curte. După cum se vede, a durat ceva. A durat ceva şi până a fost gata casa, căci noi ne-am hotărât din noiembrie 2014 şi am reuşit să ne mutăm abia în decem­brie 2015. Am fost aici pas cu pas, de la fundaţie, până când a fost totul gata. Am cumpărat casa încă de la stadiul de proiect, ştiam cum urmează să arate, şi tot ce e aici, de la parchet, mobilă la decoraţiuni e amprenta noastră.

Citeşte şi  Ei sunt cei mai iubiţi ROMÂNI. Vezi de ce îi apreciază internauţii

Sunteţi mulţumiţi de ceea ce a ieşit, după ce aţi văzut schiţa?

Da, se apropie foarte mult de proiect. Dar, ca în orice construcţie nouă, intervin tot felul de mici probleme. Însă, una peste alta, a fost OK. E o zonă în plină dezvoltare şi, momentan, e linişte aici. Dar nu ştiu cât o să mai dureze, pentru că spre capătul străzii se tot construieşte şi, la un mo­ment dat, vor fi nevoiţi să supralărgească strada, pentru că n-o să se facă faţă traficului. Deocam­dată e linişte, e frumos, am vrut un loc în care fetiţa mea să crească armonios, să aibă o curte în care să se joace, câinele unde să iasă din casă, iar noi un loc în care să ne relaxăm, după-amiezele.

Ce se întâmplă cu micuţa Renata, când tu lucrezi?

Eu lucrez de luni până vineri, iar Renata mer­ge, din septembrie anul trecut, la grădiniţă. Are doi ani şi jumătate. S-a adaptat minunat, din prima zi, toată lumea a fost surprinsă de asta. Mi-au zis că s-a comportat de parcă ar fi fost dintotdeauna la grădiniţă. E foarte sociabilă şi îi place la grădiniţă, şi-a făcut prieteni.

Citeşte şi  Pericolele dietei. Transformarea şocantă a unei vedete, în doar 10 luni

Tu şi Răzvan, soţul tău, aveţi şase ani de căsnicie, ceea ce înseamnă că v-aţi căsătorit de tineri. Spune-ne mai multe.

Avem şase ani de căsnicie şi, în această lună, aniversăm 14 ani de când suntem împreună. Când ne-am căsătorit, eu aveam 24 de ani, iar Răzvan 26 de ani. Şi ne-am cunoscut când eu eram clasa a VIII-a, iar el a X-a.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui interviu inedit!