Acces gratuit la Untold și Neversea pentru absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”, începută acum 7 ani. Prin urmare, absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor primi acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an.

15 iun. 2021, 10:06
Acces gratuit la Untold și Neversea pentru absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat

Norocoșii absolvenți de clasa a XII-a care reușesc să ia examenul de Bacalaureat cu nota 10 vor avea acces gratuit la edițiile din acest an de Undold și Neversea. Organizatorii celor două festivaluri au anunțat că continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”, începută acum 7 ani.

De asemenea, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

  • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

„După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

Festivalurile din această vară:

  • Untold se ține în septembrie, la Cluj

Festivalul UNTOLD 2021 se va ţine anul acesta în perioada 9 – 12 septembrie, au anunţat organizatorii.

Sute de mii de oameni din întreaga lume se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți la UNTOLD, în Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape doi ani de pauză.

  • Când are loc Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare

Living Rock

, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

Pe scena Living Rock au fost anunțate unele dintre cele mai iubite trupe românești de rock alternativ, printre care Vița de Vie, Byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Grimus, iar lista de artiști din line-up va continua.

  • Neversea se reprogramează

Organizatorii festivalului se văd nevoiți să reprogrameze ediția din perioada 8-11 iulie pentru o nouă dată, tot în 2021. Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiștilor, recalibrarea resurselor umane și a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuși să le facă, în speranța că autoritățile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp.

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numără printre cei care au reconfirmat prezența la festival și sunt nerăbdători să facă senzație pe mainstage.

  • Electric Castle, între 6 – 15 august, la Cluj-Napoca

Electric Castle

se ține vara aceasta în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca și Bonțida.

Toate evenimentele din cadrul ediției speciale Electric Castle vor avea loc cu respectarea unor norme impuse de autorități, au dat asigurări organizatorii.

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile. În cadrul evenimentului vor avea loc aproximativ 400 de show-uri live.

Până în momentul de față, organizatorii nu au dezvăluit numele vreunui artist care va urca pe scena Electric Castle Special. Potrivit unor surse, la festival ar putea participa foarte mulți artiști locali.