Un moment de neatenţie şi o şoferiţă de 22 de ani a fost spulberată de tren IMAGINI şocante

Accident grav, marți după masa, în localitatea Nădab. Un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani a intrat în coliziune cu un tren. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat.

11 ian. 2022, 18:06

Accident grav la Arad. O femeie de 22 de ani a decedat, marţi după-amiază, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de locomotiva unui tren, la trecerea peste calea ferată din zona localităţii arădene Nădab.

EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”
Trenul circula pe ruta Timişoara – Oradea, iar şoferiţa, care era singură în autoturism, nu ar fi acordat prioritate trecerii garniturii feroviare. „Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului, care se afla singură în vehicul”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Tragedie în Diaspora. Un român din Italia s-a sinucis în timpul unui apel video cu iubita lui

Pentru extragerea autoturismului de sub locomotivă şi a victimei din autovehicul au intervenit echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Niciun călător din tren şi nici mecanicii de locomotivă nu au suferit răni.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.