EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”

Clipe de groază în faţa casei lui Gigi Becali! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate, spunând că vrea să discute cu latifundiarul din Pipera. Patronul FCSB a fost cel care l-a şi convins să renunţe la gestul extrem.

11 ian. 2022, 14:40
EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”

Impresionante forţe de ordine au fost mobilizate în faţa în faţa casei lui Gigi Becali din Pipera, după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate.

Omul a strigat că are problemele financiare şi că ar vrea ajutorul lui Gigi Becali pentru a-i oferi o casă.

Reporterii România TV au discutat cu Becali care s-a dus să vorbească cu protestatarul. În stilul caracteristic, patronul FCSB a apărut cu zâmbetul pe buze, a fluturat un teanc cu bani şi l-ar fi convins pe bărbat să coboare de pe stâlp.

Citeşte şi: Gigi Becali, reacţie tranşantă despre situaţia lui Novak Djokovic. „Ce cauți tu acolo? Ești nebun?”

Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. „Se urcă pe stâlp şi dă-mi casă?! Aşa ce?”

Reporter:

Vrea să discute cu dvs.
Gigi Becali: Ce să facă?
Reporter: Vrea să-l ajutaţi! Are probleme financiare.
Gigi Becali: Şi ce să facă? I-am dat bani. Vrea casă! Păi de unde să-i dau eu casă?!
Reporter: Doarme pe stradă.
Gigi Becali: Şi eu ce să-i fac?
Reporter: Să-l ajutaţi cu bani, aşa spune.
Gigi Becali: Păi i-am dat bani, dar vrea casă
Reporter: Casă nu îi daţi?
Gigi Becali: De unde să-i dau casă? Dacă toată lumea vrea casă. Se urcă pe stâlp şi dă-mi casă?! Aşa ce? După aceea se urcă toţi pe stâlp să le dea casă.
Reporter: Cum o să-l convingeţi să coboare de pe stâlp?
Gigi Becali: Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!!

Gigi Becali a fost cel care l-a convins pe bărbat să se dea jos de pe stâlp. Afaceristul i-a spus bărbatului care s-a urcat pe stâlp că îi va da bani de chirie. Acesta este motivul pentru care s-a urcat pe stâlp. Spunea că nu mai are bani, nu mai are casă şi nici ce să mai mănânce.

Gigi Becali, reacţie fabuloasă după ce l-a convins pe bărbat să renunţe la protest. „Dacă vine şi luna viitoare, îl las acolo să doarmă pe stâlp”

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a promis bărbatului pe care l-a convins să coboare de pe stâlpul de electricitate.

„El a zis că n-are casă. I-am dat nişte bani. Acum vrea casă! N-am de unde să-ţi dau eu ţie casă! A zis: măcar dă-ne bani de chirie pe o lună că după aia ne descurcăm. Şi i-am dat bani de chirie!”, a spus patronul FCSB.

Întrebat dacă bărbatul va recurge la acest gest şi luna viitoare, afaceristul a răspuns:

„Dacă vine şi luna viitoare, îl las acolo să doarmă pe stâlp, ce să facă? Nu-l cunosc. Acum vreo două zile i-am dat bani, dar el vrea casă.

A zis: «dacă nu-mi dai casă, mă urc pe stâlp!» I-am spus: «urcă-te, bă!»”, a povestit Becali.

A fost oprit curentul în zonă cât timp bărbatul a stat urcat pe stâlp. Individul a fost ridicat de Poliţie. Cel mai probabil, urmează să fie amendat.

Citeşte şi: FOTO Primele imagini cu oraşul monahal construit de Gigi Becali: „Nu permite intrarea femeilor”