Tragedie în Diaspora. Un român din Italia s-a sinucis în timpul unui apel video cu iubita lui

Un român, de 40 de ani, din Italia, s-a sinucis în timpul unui apel video cu iubita lui. Trupul bărbatului a fost descoperit chiar de fratele său în bucătarie.

11 ian. 2022, 16:23
Tragedie în Diaspora. Un român din Italia s-a sinucis în timpul unui apel video cu iubita lui

Un român de 40 de ani, care se stabilize de mai mult timp în Italia s-a sinucis în timpul unui apel video cu aceasta. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de fratele lui, în bucătăria casei de care avea grijă.

Sinucidere în Călăraşi. Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă

Înainte de a comite acest gest extrem, bărbatul a inițiat un ultim apel video către iubita sa, care se întorsese de câteva zile în Moldova. Bărbatul i-a mărturisit acesteia motivele care l-au determinat să recurgă la această decizie disperată.

În zadar a încercat femeia să îl convingă pe bărbat să renunțe la cumplitul plan de a-și lua propria viață. Bărbatul a închis rapid convorbirea telefonică și l-ar fi sunat imediat pe fratele lui, și el rezident în Pietramelara.

Omul a mers la casa unde se afla fratele lui, însă a fost prea târziu, acesta zăcea mort pe podeaua din bucătaria casei.

Emil Florin M. se afla de mai mulți ani în Italia.

După cercetările anchetatorilor, trupul neînsuflețit al românului a fost predat membrilor familiei, pentru înmormântare.

Polițiștii din Pietramelara continuă verificările în acest caz, relatează paesenews.it.

Tentativă de sinucidere la metrou. Bărbat salvat de mecanicul care a reuşit să frâneze la timp

Tentativă de sinucidere la metrou. Un bărbat s-a aruncat joi, în jurul orei 07:52, în faţa metroului care intra în stația Izvor. Prezenţa de spirit a mecanicului de tren a făcut să fie evitată o tragedie. Acesta a reuşit să frâneze la timp astfel încât bărbatul care a sărit pe şine să nu fie lovit.

Fiica lui Aurelian Preda, destăinuire şocantă la cinci ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de sinucidere, două chiar de curând”

Mai mulţi călători au intervenit şi l-au scos pe bărbat de pe sine, urcându-l pe peron.

„Metrorex informează că astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la stația de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

Din primele informații, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare. Circulația trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție.

Circulația a fost reluată la ora 08:06”, a transmis Metrorex.

Citeşte şi: Dr Mihai Craiu atrage atenția asupra efectelor negative ale închiderii școlilor: „Tot mai mulţi adolescenţi cu tentative de suicid”

„A𝒎 𝒐𝒃𝒔𝒆𝒓𝒗𝒂𝒕 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔-𝒂 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒑𝒊𝒂𝒕 𝒇𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒅𝒆 𝒎𝒂𝒓𝒈𝒊𝒏𝒆𝒂 𝒑𝒆𝒓𝒐𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊….𝒂𝒎 𝒓𝒆𝒖𝒔̗𝒊𝒕, 𝒊̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖, 𝒔𝒂̆ 𝒍𝒖𝒂̆𝒎 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒂̆𝒔𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒄𝒂𝒖𝒕̗𝒊𝒆 𝒔̗𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒂𝒄𝒕̗𝒊𝒐𝒏𝒂̆𝒎 𝒇𝒓𝒂̂𝒏𝒂 𝒕𝒓𝒆𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒍𝒂 𝒕𝒊𝒎𝒑. 𝑵𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆 𝒃𝒊𝒏𝒆 𝒄𝒂̆ 𝒂𝒎 𝒓𝒆𝒖𝒔̗𝒊𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂̆𝒎 𝒐 𝒗𝒊𝒂𝒕̗𝒂̆.”, au declarat mecanic de tren Alexandru Mătușa și ajutor mecanic Simion George Geani.