Accident grav pe Autostrada A1. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat un TIR

Grav accident pe Autostrada București - Pitești! Un TIR s-a răsturnat peste parapetul care separă cele două sensuri de mers după ce o roată a mastodontului a explodat. Șoferul a murit, medicii au încercat în zadar să-l resusciteze.

21 apr. 2023, 12:14
Accident grav pe Autostrada A1. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat un TIR

Un TIR încărcat cu nisip s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița. Șoferul a fost prins sub cabina mastodontului și din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a murit.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 53, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând benzile 1 și 2 de pe ambele sensuri de mers”, a transmis Poliția.

Citește și: COVÂRȘITOR! Șoferul unui Smart a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina minusculă de un TIR! Autovehiculul-conservă i-a devenit sicriu șoferului de 40 de ani! Imagini terifiante!

Din primele informații tragedia s-a întâmplat când o roată a TIR – ului a explodat și astfel mastodontul scăpat de sub control s-a răsturnat peste parapetul dintre cele două sensuri. În zonă a fost și pericol de explozie după ce rezervorul s-a spart și motorina s-a scurs pe carosabil.

Citește și: Un potent om de afaceri român oferă o recompensă de 100.000 de euro: „Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El”

Polițiștii continuă cercetările, iar traficul în zonă se desfășoară cu dificultate până când va fi ridicat mastodontul.