Accident bizar, două avioane s-au ciocnit în aer în SUA. Sunt trei morţi

Unul dintre avioane s-a prăbușit pe un câmp, în timp ce al doilea a căzut pe câțiva copaci aflați în apropierea aeroportului Vance Brand

18 sept. 2022, 23:50

Accident aviatic. Trei persoane au murit după ce două avioane s-au lovit în aer, în statul american Colorado, relatează Fox News. Martorii care au sunat la numărul de urgență au spus că au văzut cum două avioane – un Cessna 172 și un Sonex Xenos – s-au ciocnit la înălțime.

„Părea că are probleme, pentru că avioanele nu se duc drept în sus. Nu a fost o bilă de foc, nimic, doar s-au lovit”, a declarat Sean Tufts pentru Fox31 Denver.

Avion prăbuşit în Ucraina. Au loc bombardamente intense în regiunile eliberate de sub dominaţia rusă

Accident aviatic. Unul dintre avioane s-a prăbușit pe un câmp, în timp ce al doilea a căzut pe câțiva copaci aflați în apropierea aeroportului Vance Brand, din Longmont.

Două persoane au fost găsite decedate într-unul dintre avioane și încă una în cealaltă epavă. Identitățile victimelor nu au fost făcute publice până acum. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Potrivit autorităților, în momentul coliziunii cerul era senin, iar cele două aeronave nu se aflau în contact cu controlorii de trafic.

Citeşte şi

STENOGRAME INCENDIARE Dialog fulminant între părintele Visarion Alexa şi enoriaşa care îl acuză de agresiune EXCLUSIV România TV