Accident ca-n filme la Galaţi. O maşină a zburat peste un scuar după ce a lovit o bordură VIDEO

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul spectaculos a avut loc miercuri după miezul nopţii, 17/18 august, în jurul orei 00.10. 

18 aug. 2022, 13:15
Accident ca-n filme la Galaţi. O maşină a zburat peste un scuar după ce a lovit o bordură VIDEO

Accident grav în Galaţi. Un tânăr de 21 de ani a condus autoturismul pe strada Brăilei, dinspre strada Constructorilor către Bulevardul Siderurgiştilor, a schimbat direcţia de mers, fără a se asigura, lovind un alt autoturism, care se deplasa în acelaşi sens.

În urma impactului, acesta din urmă a lovit bordura dublă şi a plonjat pe scuarul care separă sensurile de mers, aflat chiar lângă o trecere de pietoni.

Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială
După vizionarea imaginilor de pe camerele video stradale, ambii şoferi implicaţi în accident au fost sancţionaţi.

Conducătorul auto în vârstă de 21 ani a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind schimbarea benzii de circulaţie sau a direcţiei de mers.

Cel de-al doilea, un tânăr de 20 de ani, a fost sancţionat contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum (870 de lei) şi circulaţia în timpul nopţii fără lumini sau fără semnalizare corespunzătoare (870 de lei).

Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob după ce pompierii au scăpat un copac peste ea: „Puteam să jur că aşa se întâmplă!”
Un alt accident rutier a avut loc, joi, 18 august 2022, în jurul orei 09.50, pe D.N. 25, între localităţile gălăţene Braniştea şi Vasile Alecsandri. Au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbaţi, de 71, respectiv 36 de ani, care circulau din sensuri opuse şi care au intrat în coliziune. Din primele verificări, a reieşit că bărbatul de 71 de ani, care circula dinspre Tecuci către Galaţi, ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi pătruns pe sensul de mers opus. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a unei femei, pasager într-unul dintre autoturisme, care au fost transportaţi la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.