Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob după ce pompierii au scăpat un copac peste ea: „Puteam să jur că aşa se întâmplă!”

Proprietarul unei maşini a avut parte de un şoc în momentul în care şi-a văzut bolidul de 100.000 de euro distrus în parcare. Totul s-a petrecut după ce pompierii au scăpat un copac peste autoturismul de lux.

18 aug. 2022, 10:37
Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob după ce pompierii au scăpat un copac peste ea: „Puteam să jur că aşa se întâmplă!”

Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob după ce pompierii au scăpat un copac peste ea. S-a întâmplat pe o stradă din Piteşti.

Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob în parcare

Citeşte şi Clipe de groază în Parcul Cişmigiu. Un copac înalt de peste 10 metri a căzut peste un loc de joacă. „S-ar fi prăbuşit peste copii. Toţi fugeau şi ţipau”

Un şofer şi-a găsit maşina de 100.000 de euro distrusă după ce un copac s-a prăbuşit peste ea. Pompierii au încercat să ridice arborele de pe bolid cu ajutorul unui tractor, însă, din păcate pentru proprietar, copacul s-a desprins şi a căzut a doua oară peste autoturismul de lux.

”Puteam să jur că aşa se întâmplă!” a spus tatăl proprietarului mașinii de lux, potrivit spynews.ro. 

Potrivit martorilor, era doar o chestiune de timp până când copacul urma să cadă deoarece acesta era foarte bătrân.

Din fericire, proprietarul mașinii avea CASCO și va cere firmei de asigurări să îl despăgubească.

Copac prăbuşit peste maşini într-o parcare din Sectorul 3

Mai multe maşini au fost avariate la începutul lunii august, într-o parcare din Sectorul 3 al Capitalei. Un copac uscat s-a rupt şi a căzut peste mai multe maşini aflate într-o parcare în faţa unui bloc din zona Postăvaru.

La faţa locului au intervenit poliţişti, dar şi angajaţi ADP care s-au chinuit câteva ore pentru a tăia copacul căzut. Din păcate, una dintre maşini este daună totală.

Citeşte şi O clădire s-a prăbuşit peste liniile de tramvai din Capitală UPDATE