Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială

Noi detalii ies la iveală după accidentul cumplit care a avut loc, miercuri seară, pe o şosea din Buzău. Trei surori au murit pe loc, iar un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost rănit grav.

18 aug. 2022, 11:55
Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială

Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranța și Magdalena se născuseră și crescuseră în satul Limpeziș din comuna buzoiană Movila Banului, însă după ce s-au căsătorit drumurile lor s-au despărtit. Cu toate acestea, cele trei surori aveau o relaţie specială.

Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Rudele sunt îngenunchiate de durere

Citeşte şi Carambol terifiant la Buzău, trei surori au murit pe loc. Şoferul, un bărbat de 70 de ani, se află în comă la spital

După căsătorie, Speranța se mutase la București,  Magdalena se stabilise la Rovinari, iar Daniela rămăsese în satul natal. Deşi cele trei surori locuiau în localităţi diferite, se vizitau ori de câte ori aveau ocazia. Chiar zilele trecute acestea se reuniseră acasă la Daniela.

În seara tragediei, cele trei surori se întorceau acasă după ce fuseseră în vizită la una dintre fetele Danielei, care locuieşte în Mărăcineni. La volanul maşinii se afla soţul Speranţei, un bărbat în vârstă de 62 de ani, potrivit reporterbuzoian.ro.  

La un moment dat, mașina în care se aflau cele trei surori a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. La scurt timp, autoturismul condus de soferul de 49 de ani a fost lovit de un camion.

În urma impactului, cele trei surori au murit pe loc, iar şoferul a ajuns la spital în stare gravă. Rudele sunt în stare de şoc. Acestea spun că bilanţul victimelor ar fi putut fi mai mare dacă soţul Danielei ar fi mers şi el în vizită. Înainte de a pleca spre fiica Danielei, cele trei surori s-au rugat de bărbat să meargă şi el, însă acesta a refuzat.

Din fericire, cei care se aflau în maşina care circula din sens opus nu au păţit nimic. Este vorba despre o familie din Râmnicu Sărat, care se întorcea din Grecia, din vacanţă.

Reamintim că accidentul s-a produs miercuri seară, la ieșirea din municipiul Buzău, între pasarela Nehoiu și Hanul lui Țintă.

Citeşte şi Maşină de peste 100.000 de euro făcută zob după ce pompierii au scăpat un copac peste ea: „Puteam să jur că aşa se întâmplă!”