Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO + GALERIE FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc marți după-amiază, pe DN79, în judeţul Bihor. Două maşini şi un microbuz au luat foc după ce s-au ciocnit, patru persoane fiind rănite și transportate la spital.

28 iun. 2022, 18:25

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit în trafic, marţi, după amiază pe DN 79, în localitatea Gepiu, după care au luat foc, în urma accidentului rezultând patru persoane rănite uşor care au fost transportate la spital, informează reprezentanţii ISU Bihor.

Apelul privind producerea evenimentului a fost anunţat la 112 la ora 15.39, după cum anunţă un mesaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor.

„Pompierii militari bihoreni intervin la un accident auto pe DN79, în localitatea Gepiu, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Ocupanţii autovehiculelor, trei bărbaţi şi o femeie, s-au autoevacuat. În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări”, a anunţat ISU.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute.

„Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical (adică nu sunt foarte grav răniţi, leziunile nu le pun viaţa în pericol – n.r.), potrivit primelor evaluări la faţa locului”, mai arată ISU.

Citeşte şi: Vîntu face apologia comunismului: „Românii o duc de 50 de ori mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu!”. Avertisment teribil: „România falimentează în mod intenţionat!” VIDEO

La eveniment au fost mobilizate 3 echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 şi Detaşamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, două echipaje de pompieri militari paramedici şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

Comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a declarat pentru Ebihoreanul că în zona producerii accidentului traficul se desfăşoară pe un sens alternativ, dirjat de poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului.

„Aceştia urmează să facă cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Citeşte şi: București, printre cele mai poluate capitale europene. „Cele mai mari probleme, traficul și importurile de mașini din Vest”