Accident cu 21 de persoane implicate, în Giurgiu

Un accident în care au fost implicate 21 de persoane s-a petrecut, joi seară, în judeţul Giurgiu. Circulaţia pe DJ 602 a fost blocată după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit.

17 dec. 2020, 20:44
Accident cu 21 de persoane implicate, în Giurgiu

Accident cu 21 de persoane în Giurgiu. Incidentul s-a petrecut, joi seară, în localitatea Bicu, între un autoturism și un microbuz.

În maşină se aflau 3 persoane, însă doar şoferul a suferit traumatisme şi a fost transportat la spital. În microbuz se aflau 18 persoane, dintre care 5 au suferit  traumatisme minore.

La fata locului au ajuns fost directionate mai multe resurse intervenind: din cadrul ISU GIURGIU- 1 ASASD, 1 APIC si 1 ambulanta SMURD, 2 ambulante SAJ GR, 1 ambulanta SAB-IF si 1 ATPVM aparținând ISU B-IF, potrivit jurnalgiurgiuvean.ro.

Accident cu 21 de persoane implicate, în Giurgiu. Circulaţia a fost blocată

Accidentul s-a produs pe DJ 602, iar circulația este blocata pe ambele sensuri.

Din fericire, nu a fost necesară activarea planului roșu de intervenție!

Toate persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt în drum spre spitale. La fața locului a rămas doar ASASD-ul pentru sablarea carosabilului.

Citeşte şi Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Accident grav în Teleorman. O maşină a intrat într-un grup de oameni

O şoferită în vârstă de 47 de ani a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în localitatea Bujoru.

”Au rezultat 4 victime, o femeie de aprox. 42 de ani, conştientă, însă în stare de şoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o femeie de cca. 35 de ani, în stop cardio-respirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria şi o minoră de 15 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Ulterior, pompierii au precizat că persoana aflată în stop cardio-respirator a decedat.

Potrivit poliţiştilor, şoferiţa în vârstă de 47 de ani nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul în care a intrat cu maşina în grupul de oameni.