Accident cu 7 victime după ce o maşină a lovit în plin o căruţă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că vineri seara, în jurul orei 20:00, s-a produs un accident rutier, între o mașină și o căruță, între localitățile Nădab și Șimand.

24 feb. 2023, 22:55

Şapte persoane au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, între localităţile Nădab şi Şimand. Patru dintre acestea au fost rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Accidentul a avut loc după ce o maşină a lovit în plin o căruţă.

În acceidentul care a avut loc între localităţile Nădab şi Şimand, judeţul Arad, toate persoanele din căruţă au fost rănite.

”Accident rutier produs între un autoturism şi un atelaj hipo, între localităţile Nădab şi Şimand. În urma accidentului în care au fost implicate 7 persoane, au rezultat 4 victime dintre care 3 conştiente şi cooperante, iar una in stare de inconştienţă. În urma evaluării medicale, patru victime (conducătorul atelajului hipo şi trei persoane care se aflau în acesta) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Arad.

Şoferul şi pasagerii autoturismului nu au solicitat îngrijiri medicale. Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Ineu – Garda 2 Chişineu-Criş cu o autospecială de intervenţie cu modul pentru descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident rutier. ”Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N. 79, între localităţile Şimand şi Nădab, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că şoferul autovehiculului nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

BMW rupt în două într-un grav accident. Ce s-a aflat despre şoferul de 23 de ani, care a murit pe loc

Un accident cu trei maşini a avut loc şi vineri dimineaţă în Arad. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Arad una dintre victime – în vârstă de 61 de ani – a suferit un traumatism de coloană cervicală. Victima a fost inițial încarcerată, iar după ce pompierii au scos-o din mașină, a fost preluată de cadrele medicale ale SAJ – substația Ineu. Cealaltă victimă, în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism la membrul superior drept, fiind transportată la spital.