Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

Cântăreaţa Lorenna a fost implicată într-un accident de maşină în America, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo.

24 feb. 2023, 17:11
Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

La volanul maşinii se afla prietena Lorennei. Din fericire, ambele au scăpat nevătămate, întrucât maşina s-a oprit într-un stâlp.

Lorenna, implicată într-un accident în America

Am făcut accident. În drum spre Phoenix ninge foarte tare, am derapat şi noroc că ne-am oprit într-un stâlp. Maşina era condusă de prietena mea. Dumnezeu ne-a apărat, a avut grijă de noi„, a povestit Lorenna chiar în timp ce mai mulţi bărbaţi împingeau maşina pentru a o readuce pe şosea.

Artista, martora unui accident dramatic pe Calea Victoriei

În urmă cu doi ani, cântăreaţa a fost martora unui accident produs pe Calea Victoriei, care i-a  produs fiori pe şira spinării.

Chiar acum eram cu colegul meu, ne întoarcem de la o televiziune si a fost un blocaj foarte mare pe Calea Victoriei. În accident au fost implicate două maşini, iar impactul a fost extrem de puternic, încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Citeste si Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”: „Cine se crede asta, frate?”

La un moment dat, am văzut vreo zece masini de poliţie, mare aglomeraţie, ne gândeam că e ceva legat de pandemie, dar ne-am deplasat puţin câte puţin şi când am ajuns în faţa postului, am văzut o mare tragedie, un accident teribil, o maşină răsturnată.

Am filmat puțin, mi-a fost frică. Mă întrebam ce e cu poliţia, până ce am văzut maşina cu roţile în sus, s-a rostogolit vreo 15 metri şi a rămas cu roţile în sus. 

E foarte bine că nu sunt victime, Doamne ajută să nu fie niciun rănit, sănătate multă şi sper să fie totul bine.

Ne-au sărt inimile din piept şi nu știam ce se întâmplă, ne gândeam, aveam pregătite declaraţiile, ne gândeam că poliţia este plantată acolo pentru a face filtre și nu știam. Când am văzut că este vorba de un accident, ne-am făcut cruce. Pană la urmă, am aflat de la voi ca nu există nicio victimă si ne bucurăm tare mult, o tablă, o masina se îndreapta dar viața omului este foarte importantă„, declara Lorenna la acel moment.

Citeste si Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat: „Să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, iar tu mi-ai furat impresarul”