Accident devastator în Prahova. Două autoturisme și un microbuz s-au ciocnit, sunt opt victime

Un accident violent a avut loc, vineri dimineața, pe centura de est a Ploieştiului, în zona localităţii Moara Nouă. Opt persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

27 ian. 2023, 10:27
Accident devastator în Prahova. Două autoturisme și un microbuz s-au ciocnit, sunt opt victime

Două autoturisme și un microbuz au fost implicate în accident, potrivit oficialilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Accidentul s-a produs pe DN1 A, în localitatea Moara Noua, pe sensul de mers Bărcănești către Bucov.

Citește și Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea: „Ai lăsat un gol imens în urmă”

În total, în cele trei autovehicule s-au aflat 11 persoane. La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, şi trei ambulanţe, dintre care două SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

“Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1A, din direcția Bucov către Bărcănești a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Citește și Accident grav în Bucureşti. Un şofer a lovit o gravidă şi a fugit, poliţia face filtre

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur ÎN aerul expirat.

Traficul rutier este deviat de la sensul giratoriu Liceul Agricol Tătărani către Centura de Est și de la sensul giratoriu stada Ștrandului către Centura de Est.