Accident cu cel puţin 10 morţi pe o autostradă din Croaţia. 45 de persoane au fost rănite

Un accident cumplit s-a petrecut duminică dimineaţă, pe o autostradă din Croaţia. Cel puţin zece persoane au murit, iar alte 45 au fost rănite. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea victimelor.

25 iul. 2021, 13:44
Accident cu cel puţin 10 morţi pe o autostradă din Croaţia. 45 de persoane au fost rănite
Accident cu cel puţin 10 morţi pe o autostradă din Croaţia. 45 de persoane au fost rănite

Accident cu cel puţin zece morţi în Croaţia. Potrivit primelor informaţii, un autobuz care efectua o cursă regulată din oraşul german Frankfurt către  Kosovo a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

Accident cu cel puţin 10 morţi pe o autostradă din Croaţia

Tragedia s-a petrecut dumincă dimineaţă, lângă casele de taxare de pe autostrada A3 de lângă Slavonski Brod, la aproximativ 200 de kilometri sud-est de Zagreb, la granița cu Bosnia și Herțegovina.

Citeşte şi Accident cu şapte morţi la Bacău. A fost activat planul roşu de intervenţie UPDATE

Potrivit primelor informaţii, din cele 45 de persoane rănite, cel puţin zece persoane au murit iar alte 15 se află în stare gravă. Acestea au fost spitalizate la Slavonski Brod, un oraş croat din apropierea locului unde s-a produs accidentul.

În autocar erau 69 de pasageri, inclusiv 15 copii. O fată a fost grav rănită în urma accidentului.

„45 de persoane au fost spitalizate în spitalul din Slavonski Brod, dintre care 15 în stare gravă. Printre ele se află și o fată. Până în prezent trei persoane au fost operate, iar alte două sunt la Terapie Intensivă ”, a declarat ministrul Sănătății, Vili Beroš, potrivit lavoce.hr.

Majoritatea pasagerilor sunt de origine kosovară.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea victimelor şi împrejurările în care s-a produs accidentul. Acesta este unul dintre cele mai grave accidente de circulație din ultimii 15 ani.

Citeşte şi Accident cu opt victime pe litoral. Unul dintre şoferii implicaţi era băut


loading...
Partenerii noștri