Accident cu cinci victime în Teleorman. Un copil de doi ani, rănit grav, a fost luat cu elicopterul SMURD

Un copil de 2 ani, aflat printre cele cinci persoane rănite într-un accident de pe DN 6, la Vităneşti, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, informează ISU Teleorman.

11 apr. 2021, 19:17
Accident cu cinci victime în Teleorman. Un copil de doi ani, rănit grav, a fost luat cu elicopterul SMURD

„Trei autovehicule au fost implicate în accident. Au fost cinci victime, patru adulţi şi un copil de aproximativ 2 ani. Copilul, ce prezintă o fractură deschisă la membrul superior stâng, va fi preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital de specialitate din Bucureşti. Dintre cei patru adulţi, cu traumatisme uşoare, ce au primit primul ajutor calificat, o femeie de 33 de ani a fost transportată la UPU Alexandria pentru investigaţii medicale amănunţite. Celelalte trei persoane adulte au refuzat să meargă la spital”, precizează ISU Teleorman.

Citeşte şi Accident mortal în Arad. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o maşină s-a răsturnat într-un canal

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.

De asemenea, au venit la locul accidentului şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman.

Citeşte şi Trei elicoptere H135 SMURD, recepţionate de Inspectoratul General de Aviaţie şi IGSU

Tot duminică, un accident rutier în urma căruia două persoane au decedat s-a produs în localitatea Filipeşti, din judeţul Bacău. În accident au fost implicate două autoturisme. „Erau patru persoane într-un autoturism, dintre care două decedate şi două încarcerate, şi într-un alt autoturism o persoană încarcerată„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

De asemenea, tot duminică, doi motociclişti au fost răniţi grav, în două accidente produse în judeţul Argeş, pe DN 73 şi DN 7C. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul accident s-a înregistrat pe DN 73, în localitatea Mihăeşti.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani (…), care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil. În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconştient de către echipajele medicale„, precizează IPJ Argeş.