Accident cu cinci victime în Tulcea. O familie de refugiaţi ucraineni a fost rănită

O familie de ucraineni care fugise din calea războiului a fost implicată într-un grav accident rutier în Tulcea. Un copil în vârstă de cinci ani, cetăţean ucrainean, este în stare gravă. De asemenea, o femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD.

14 mai 2022, 14:10
Accident cu cinci victime în Tulcea. O familie de refugiaţi ucraineni a fost rănită

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Izvoarele, la intersecţia DN 22F cu DJ 229. La faţa locului au fost direcţionate un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stingere.

De asemenea, a intervenit şi un elicopter SMURD care a preluat o femeie în vârstă de 33 de ani, rănită în accident. pe care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

De asemenea, din acelaţi autoturism echipele de intervenţie au descarcerat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a fost predată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Citeşte şi: Un accident între un Duster şi un Ferrari, ţinta ironiilor Poliţiei: ”Dacia Duster vs Ferrari SF90 Stradale, rezultat 1-0”

În accident a fost rănit şi un copil în vârstă de cinci ani, care, de asemenea, a fost dus la spital, starea sa fiind stabilă.

Cele trei persoane rănite erau în acelaşi autoturism înmatriculat în Ucraina.

Citeşte şi: Accident rutier foarte grav în Teleorman, a fost din nou Cod roşu de intervenţie

În acelaşi accident au fost rănişi şi şoferul celei de-a doua maşini, un bărbat de 25 de ani, şi pasagerul din această maşină. Şi ei au fost duşi la spital, starea lor fiind stabilă.