Un accident între un Duster şi un Ferrari, ţinta ironiilor Poliţiei: ”Dacia Duster vs Ferrari SF90 Stradale, rezultat 1-0”

Un accident între un Duster şi un Ferrari, care a avut loc în urmă cu o lună într-o localitate din Slovacia, a fost ţinta ironiilor poliţiştilor slovaci.

08 mai 2022, 14:47

Impactul dintre cele două autoturisme a avut loc pe autostrada D4 în direcția Stupava, la nord de capitala Bratislava. cercetările au reliefat faptul că SUV-ul Daciei a făcut o întoarcere fără să cedeze trecerea Ferrari-ului care venea din sens opus. Rezultatul? Bolidul de lux a fost proiectat în gardul unei proprietăţi private. Din fericire, niciunul dintre conducătorii auto nu a fost rănit.

Un accident între un Duster şi un Ferrari a devenit ţinta ironiilor poliţiştilor slovaci

Dacia Duster vs Ferrari SF90 Stradale, rezultat 1-0”, a scris Poliţia slovacă pe reţelele sociale. Fotografia realizată la faţa locului a făcut înconjurul internetului.

Informații despre ciocnirea dintre Duster și SF90 au fost făcute publice de autoritățile locale, potrivit Formulapassion.

Pagubele au fost, însă, semnificative, mai cu seamă în cazul bolidului de lux: 5.000 de euro pentru Duster, 500.000 de euro pentru Ferarri.

Citeste si Ferrari Enzo, făcut zob într-un accident în Olanda. Un mecanic a distrus modelul de peste 3 milioane de euro

Ambii conducători auto au fost supuse unui alcooltest, rezultatele fiind negative. Dinamica exactă a incidentului este încă în curs de investigare, au transmis autorităţile locale.

Duster-ul s-a ales cu fața avariată, cu unele probleme și la puntea față și toate airbag-urile deschise. Ferarri-ul prezintă diverse avarii  la caroserie.

Despre modelul Ferarri SF 90

Noul Ferrari SF90 Stradale este al doilea hibrid al căluțului cabrat după LaFerrari, dar primul Plug-In Hybrid. Este cel mai puternic și rapid Ferrari din istorie. Cei Quattroruote l-au condus și au fost impresionați pe lângă performanțele pure de adaptabilitatea la utilizarea de zi cu zi. Fix 1000 CP, atât dezvoltă noul Ferrari SF90 Stradale. Este un supercar cu motor central, tracțiune integrală și sistem plug-in hybrid. Atâta tehnologie modernă nu a avut niciodată un Ferrari, potrivit Autoexpert.

Citeste si Şeful Dacia Germania anunţă planuri pentru noi modele: „Ne lipsesc un Twingo, un Duster şi un smart SUH”