Accident rutier foarte grav în Teleorman, a fost din nou Cod roşu de intervenţie

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe DN 52, în judeţul Teleorman, în urma căruia un bărbat a murit.

30 apr. 2022, 21:08

Sâmbătă neagră pe şoselele României, un al accident foarte grav s-a produs în această seară. ”Pe DN 52, între localităţile Furculeşti şi Alexandria a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de  49 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un copac. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto”, a transmis, sâmbătă, IPJ Teleorman.  

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că accidentul s-a produs când şoferul încerca să depăşească o altă maşină. ”Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o manevră de depăşire a altui vehicul, a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat într-un copac. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei”, a transmis Infotrafic.  În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Doi morţi la Buzău într-un accident rutier

Doi soţi au murit într-un accident produs, sâmbătă, pe DN 2B, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR. Iniţial, femeia, grav rănită, a fost transportată la spital, însă acolo a decedat. La spital, a murit şi tânăra care se afla în masina ce a intrat sub TIR.

Cod roşu de intervenţie la Buzău, accident cumplit după ce o maşină a intrat sub un TIR
Din primele date de la locul accidentului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, s-a ciocnit de un TIR care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova.

Prelevare de organe la Spitalul Judeţean Bacău, de la o pacientă de 31 de ani care a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui accident rutier

Medicii Spitalului Judeţean Bacău coordonează, sâmbătă, o prelevare de organe de la o pacientă de 31 de ani care a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui accident rutier.

”Un tragic accident de circulaţie a făcut ca o femeie în vârstă de 31 de ani din Bacău sa ajungă la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu leziuni cerebrale severe. În urma efectuării tuturor testelor necesare de către echipa de transplant coordonată de dr. ATI Bianca Purcărin, pacienta a devenit eligibilă pentru o potenţială acţiune de prelevare”, a transmis, sâmbătă, Spitalul Judeţean Bacău.

Crimele pasionale care au îngrozit România. Tânără ucisă de iubitul ei pentru că vorbea cu un alt bărbat în parc. Coşmarul unei femei înjunghiate când cerea ajutor la 112

Sursa citată a precizat că operaţiunea a început în jurul orelor 13.00.  ”Echipe de medici venite din Iaşi prelevează ficatul, rinichii şi corneea pentru a putea ajunge la pacienţi aflaţi pe lista de transplant şi a căror viaţă atârnă de speranţa că vor primi organul de care au nevoie. Ne exprimăm regretul şi condoleanţele familiei îndurerate şi mulţumim că a înţeles nevoia şi importanţa prelevării de organe”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.