Accident cu cinci victime pe DN1. Un bărbat a murit după ce un BMW s-a ciocnit cu o autoutilitară

Un accident grav a avut loc joi seară, pe DN 1, în localitatea Tileagd, între un BMW și o autoutilitară. Patru persoane, între care și doi copii, au fost rănite, iar un bărbat a murit.

RomaniaTV.net
09 mai 2019, 18:17
Accident cu cinci victime pe DN1. Un bărbat a murit după ce un BMW s-a ciocnit cu o autoutilitară

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 19.45. Potrivit maiorului Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, un bărbat a decedat, acesta fiind găsit în stare de inconștiență de medicii sosiți la fața locului.

Din primele informații, în autoutilitară, o dubiță care transporta lemne, se aflau membrii unei familii, mama, tatăl și doi copii. În timp ce femeia a reușit să iasă din mașină, tatăl și cei doi copii au rămas încarcerați, fiind scoși dintre fiare de pompieri. Persoana decedată este șoferul din BMW.

Victimele din autoutilitară au fost descarcerate și predate echipajelor medicale de la fața locului. Acestea sunt în stare gravă, cod roșu medical, cu multiple fracturi și traumartisme. De asemenea, o femeie, tot din dubă, este în cod galben medical. Toate cele 4 victime rămase în viață sunt asistate medical și duse la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, în stare de conștientă. Bărbatul din autotutrism a fost declarat decedat, colegii acționează pentru descarcerarea lui„, a declatrat pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roșca.