Accident cu doi morţi în judeţul Buzău VIDEO

Două persoane au murit într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN2, la ieşirea din localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Maşina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 06:41
Accident cu doi morţi în judeţul Buzău VIDEO

Doi soţi din Buzău şi-au găsit sfârşitul sub un TIR, după ce femeia, care se afla la volan, a intrat pe contrasens. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Poşta Câlnău, iar victimele au murit chiar sub ochii martorilor.

Cei doi se îndreptau către casă, iar într-un viraj uşor şoferiţa a intrat pe contrasens. Din faţă venea însă un TIR, al cărui şofer spune că nu a mai putut evita impactul.

Martorii care au oprit la locul accidentului au încercat să le dea primul ajutor victimelor, însă acestea erau prinse între fiarele contorsionate. Nici medicii nu au mai putut face ceva pentru cei doi soţi.

„Întâi a murit doamna, apoi domnul. Nu se mai putea face nimic. Au încercat de la descarcerare, fără nicun rezultat”, a spus un martor.

Femeia nu a avut nicio şansă, murind la scurt timp după accident. Pentru soţul ei, medicii au efectuat manevre de resuscitare, care nu au avut însă niciun rezultat. „Una dintre victime era decedată din păcate, cealată avea funcţii vitale. Când au venit echipajele de descarcerare, se făceau manevre de resuscitare de către personalul medical. Cealată victimă a fost declarată decedată, după aceea am procedat la decarcerare”, a spus Cristian Halcu, de la ISU Buzău.

Din primele cercertări, poliţiştii spun că şoferiţa mergea cu viteză.

„Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neregulamentare de deplasare a autoturismului, fapt ce a dus la pierderea direcţiei într-o curbă la dreapta”, a explicat Cosmin Ichim, inspector Poliţia Rutieră.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută pentru numărul mare de tragedii.