Accident cu doi morţi în Mureş. Au fost implicate două maşini şi un TIR

Un accident grav s-a petrecut, miercuri dimineaţă, în judeţul Mureş. În urma impactului dintre două maşini şi un tir, două persoane au murit iar alte două au fost rănite.

28 sept. 2022, 09:44

Accident cu doi morţi în Mureş. Tragedia s-a petrecut pe DN 13 – E60, în localitatea Acățări. Au fost implicate două maşini şi un TIR.

Accident cu doi morţi în Mureş. Tragedie pe şosele miercuri dimineaţă

Citeşte şi Accident cu ambulanţa în Arad. O asistentă a fost transportată de urgență la spital

La faţa locului au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș cu o autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două mașini de teren și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățări.

Potrivit ISU Mureş, două persoane au murit, iar alte două au fost rănite.

Din cauza accidentului, circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Val de accidente în Bucureşti. Maşini distruse şi mai mulţi răniţi

Trei mașini au fost distruse pe Centura Capitalei și două persoane au fost rănite. Iar un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate în Fundeni.

Accident grav pe Centura București în care au fost implicate trei maşini și un camion. Două fete care se aflau în aceeași mașină au fost rănite și duse de urgență la spital.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și două echipaje de poliție. Trei dintre șoferi au testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Un alt accident a avut loc pe Şoseaua Fundeni. Un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Șoferul și un bărbatul care se afla în dreapta au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citeşte şi El este tânărul care a murit în accidentul cumplit din centrul Clujului. Ultimele imagini cu Bogdan înainte de tragedie FOTO