El este tânărul care a murit în accidentul cumplit din centrul Clujului. Ultimele imagini cu Bogdan înainte de tragedie FOTO

Tânărul care a murit duminică dimineaţă, în accidentul cumplit din centrul Clujului, avea doar 25 de ani şi absolvise Faculatatea de Drept.

26 sept. 2022, 08:31

Accidentul cumplit din centrul Clujului. Bogdan este tânărul care a murit duminică dimineaţă, într-un accident petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca.

Accidentul cumplit din centrul Clujului. Bogdan avea doar 25 de ani

Citeşte şi Val de tragedii pe şoselele României, la primele ore ale dimineţii. Accidente grave la Cluj şi în Vâlcea, şoferii au murit FOTO

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Bogdan postase pe reţelele de socializare fotografii de la un restaurant din Cluj-Napoca. Din păcate, la scurt timp, acesta a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-un stâlp. În urma impactului puternic, bolidul său s-a despicat în două.

Conform ultimelor informaţii, tânărul avea o viteză de 180 de kilometri la oră în momentul în care a intrat în stâlp.

În 2015 fost implicat într-un dosar de trafic de stupefiante împreună cu toată familia, potrivit portalului Curții de Apel din Cluj.  Mai precis, tatăl lui ar fi adus drogurile în țară, le ambala în plicuri acasă, iar apoi le dădea pe mâna lui și a fratelui său, care aveau misiunea să le vândă, însă se pare că și consuma, scrie ştirilekanald.ro. 

Acum, tânărul de 25 de ani, care absolvise Facultatea de Drept, este plâns de familie şi prieteni. Pe reţelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanţe.

”Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inca nu-mi vine sa cred ca Bogdan nu mai este!”, ”Dumnezeu sa il aseze in Lumina Sa si pe voi sa va mangaie si sa va intareasca, sa gasiti putere sa treceti prin aceste momente…”, au transmis apropiații.

Reamintim că accidentul în care a murit Bogdan s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca.

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit la ora 6:18, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul 1”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, aceştia au găsit un autoturism puternic avariat.

”Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare”, a mai precizat ISU Cluj. Victima este un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Citeşte şi Accident groaznic, au plonjat cu jeep-ul în râu. Tinerii din interior n-au avut nicio şansă de supravieţuire FOTO