Accident cu doi morţi pe DN 2. Un copil de 10 ani este rănit

Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănit, în urma unui accident produs, marţi după-amiază, pe DN 2, la Coşereni, în judeţul Ialomiţa.

03 aug. 2021, 17:00
Accident cu doi morţi pe DN 2. Un copil de 10 ani este rănit

Pompierii de la ISU Ialomiţa, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare şi două echipaje de la SAJ Ialomiţa au intervenit marţi la un accident produs pe DN2, în afara localităţii Coşereni. Din primele informaţii, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, impactul fiind extrem de puternic.

Citeşte şi: Accident grav în Timiş. Trei persoane au murit, iar patru sunt rănite după ce patru maşini şi un camion s-au ciocnit

Din nefericire, şoferul autoturismului şi femeia care se afla în dreapta sa au fost găsiţi inconştienţi. Ambii au fost declaraţi decedaţi de echipajale SAJ de la locul intervenţiei.

În maşină se mai afla şi un copil de 10 ani, care a fost rănit grav. El a fost scos dintre fiarele maşinii si preluat de un echipaj medical pentru a fi transporta la un spital de copii din Bucuresti.

Citeşte şi: Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău, acolo unde şapte persoane au murit într-un accident cumplit. „Aşa arată imaginea durerii”