Accident cu două microbuze şi un autoturism, în Bihor. Nouă persoane, transportate la spital

Două microbuze şi un autoturism, în care se aflau în total 17 persoane, au fost implicate, joi dimineaţă, într-un accident rutier produs la Borş, judeţul Bihor. Nouă persoane au fost transportate la spital.

25 ian. 2024, 09:26
Accident cu două microbuze şi un autoturism, în Bihor. Nouă persoane, transportate la spital
Sursa foto: https://www.ebihoreanul.ro

Nouă persoane au fost rănite joi dimineaţa într-un accident produs în localitatea Borş, în zona Parcului Industrial, fiind implicate două microbuze şi un autoturism, informează ISU Bihor. În eveniment au fost implicate 17 persoane.

Citește și: Accident grav în Pasajul Unirii. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

Accidentul a fost anunţat în dispeceratul ISU Bihor la ora 5.35, fiind mobilizate trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de victime multiple, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echpajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi autospeciala medicului de urgenţă.

Citește și: Accident grav în Argeș. O mașina care a derapat a rupt un stâlp şi un gard şi s-a răsturnat în curtea unei gospodării. Două persoane sunt rănite

Cele 17 persoane implicate în accident au fost evaluate de echipajele SMURD, nouă dintre acestea, care prezentau răni uşoare, fiind asistate medical şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Bihor.

”Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni uşoare (cod verde medical) fiind asistate medical şi transportate la spital”, a transmis ISU Bihor.