Accident cu Lamborghini şi Dacia Logan în Bucureşti! Imagini spectaculoase! Loganul s-a răsturnat, iar bolidul de lux avea doar airbag-urile sărite

Accidente în Capitală cu mașini de lux. O mașină Dacia Logan s-a răsturnat după un carambol provocat de un teribilist cu un Lamborghini. Iar în sectorul 1 un alt autoturism de lux a fost grav avariat și o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

08 feb. 2021, 10:47

Un accident spectaculos a avut loc pe Bulevardul Tineretului. Șoferul unui autoturism marca Lamborghini a pierdut controlul volanului și a provocat un carambol.

„Veneam către Tineretului. Băiatul cu Regio a dat semnal, a încetinit, m-am oprit și din spatele meu a venit Lamborghini, a vrut sa fuga ca nu a putut sa oprească şi m-a luat cu partea lui dreapta şi m-a dat peste cap. Am mai avut un baiat cu mine în masină. El e la spital, s-a zgâriat la cap”, a declarat şoferul Loganului.

Înainte să facă accident, teribilistul și-a etalat bolidul de 200.000 de euro în Piața Constituției.

Citeşte şi: Un tânăr, amendat după ce a făcut drifturi într-o parcare din Botoşani | VIDEO

Un alt accident a avut loc în intersecția de la Piața Domenii. Un Bentley de zeci de mii de euro a fost grav avariat după ce șoferul unui autoturism a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

O persoană a fost transportată de urgență la spitalul Elias. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului vinovat.

Citeşte şi: Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul