Accident cu nouă victime în Iaşi. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat

Un accident în care sunt implicate o autoutilitară şi un autoturism s-a produs, vineri, pe DN 28, la Războieni. În urma accidentului, nouă persoane, între care doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. În autoutilitară se aflau patru cetăţeni ucraineni.

14 oct. 2022, 13:54
Accident cu nouă victime în Iaşi. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat

Un microbuz care transporta pasageri s-a răsturnat joi pe carosabil după coliziunea cu un BMW. Accidentul s-a produs vineri în localitatea Războieni, judeţul Iaşi. În urma impactului, autoturismul BMW a ieșit în afara părții carosabile.

„Astăzi, 14 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri de la Tg. Frumos, județul Iași au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești ce a avut loc pe DE 583. Traficul este parțial blocat, circulându-se pe un singur sens”, au transmis autorităţile.

Citeşte şi: EXCLUSIV – Detalii şocante din accidentul care a dus la moartea unei familii din Neamţ. Sora şoferului: „Băiatul de 14 ani a supravieţuit pentru că a sărit din maşină”

”Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat ca sunt implicate în accident o autoutilitară şi un autoturism. În autoutilitară sunt 2 adulţi şi 2 copii – toţi de naţionalitate ucraineană, iar în autoturism sunt 5 persoane implicate, conştiente, neîncarcerate”, a transmis ISU Iaşi.

Citeşte şi: Incident șocant în Iași. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit înjunghiat într-un campus studenţesc