Incident șocant în Iași. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit înjunghiat într-un campus studenţesc

Caz șocant în Iași. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit într-un campus studențesc cu mai multe plăgi înjunghiate, dar și sub influența alcoolului. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

13 oct. 2022, 20:12
Incident șocant în Iași. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit înjunghiat într-un campus studenţesc

Tânărul din Botoșani a fost descoperit joi, în campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu”. Acesta avea mai multe plăgi înjunghiate şi se afla sub influenţa alcoolului.

Citește și Detalii şocante despre familia moartă în accidentul din Neamţ. Şoferul era în cârje după alt accident

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost găsit de un echipaj de pe o ambulanță de tip C, care l-a transportat  imediat la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

„Pacientul, victimă a unei agresiuni fizice, prezenta mai multe răni prin înjunghiere. Are plagă omoplat stâng de 3 centimetri, plagă în treimea superioară a coapsei stângi, plagă la trei degete de la mâna stângă, plagă superficială la gamba stângă. Se afla în stare de etilism acut. Avea o cantitate de 14 grame alcool /decilitru. A fost internat la Clinica de Chirurgie Generală pentru suturarea plăgilor”, a explicat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon”.

Citește și Familie moartă în accident după pelerinaj la Sfânta Parascheva. Patru persoane, între cre şi doi copii, şi-au pierdut viaţa