EXCLUSIV – Detalii şocante din accidentul care a dus la moartea unei familii din Neamţ. Sora şoferului: „Băiatul de 14 ani a supravieţuit pentru că a sărit din maşină”

La o zi după accidentul în care o familie din Roznov, judeţul Neamţ, a murit, ies la iveală noi detalii despre accident. Sora șoferului care și-a omorât familia după ce s-a urcat la volan deși era în cârje a făcut dezvăluiri în exclusivitate la România TV. Copilul de 14 ani al celor doi soți morți a supraviețuit pentru că a sărit din mașină.

14 oct. 2022, 09:54

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, o femeie de 31 de ani, copilul lor în vârstă de 9 ani şi nepotul lor de 11 ani, toţi aflaţi într-o maşină, au murit joi în timp ce se întorceau acasă din pelerinaj de la Sfânta Parascheva în apropiere de Săbăoani, judeţul Neamţ.

Citeşte şi: Detalii şocante despre familia moartă în accidentul din Neamţ. Şoferul era în cârje după alt accident

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe drumul judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 ani, din judeţul Prahova, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, aflate în autoturismul în cauză, şi rănirea alteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Singurul supravieţuitor al familiei din Roznov este un băiat de 14 ani. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital în Roman.

Mătuşa băiatului a povestit la România TV că acesta a scăpat sărind din maşină imediat după impact.

„Au plecat şi la întoarcere spre casă s-a întâmplat tragedia. I-a luat o maşină mai mare înainte. Nu s-a asigurat, ală nu avea lumini. I-a luat în plin. O fi adormit la volan … Şi ala mare de 14 ani a scăpat când s-a învârtit maşina de două ori şi s-a aruncat din maşină. Şi s-a dus într-un câmp, în şanţ. Băiatul cel mare a scăpat pentru că s-a aruncat din maşină. Şi după ce s-a întâmplat tragedia a venit şoferul care a provocat accidentul, a venit spre băiat, l-a luat de haine, l-a zguduit şi i-a zis „Mă, mie cine îmi plăteşte asigurarea? Să-mi daţi banii pe asigurare!”. După ce şi-a văzut părinţii morţi şi el traumatizat, plângea. Îl durea spatele, un picior”, a povestit mătuşa băiatului la România TV.