Accident cu patru maşini pe E58, în judeţul Iaşi. Trei persoane au murit

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un accident produs pe E58 (DN28) între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, în judeţul Iaşi. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşina în care se aflau cele trei persoane care au murit, s-au împrăştiat pe o rază de zeci de metri.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 07:59

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă pe DN 28 (E 58), la kilometrul 55, între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, judeţul Iaşi, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 4 autoturisme, care au intrat în coliziune ca urmare a unei depăşiri neregulamentare. Impactul violent a avut loc între un Ford Focus, un Logan, un Audi și un Mercedes, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În urma impactului au rezultat 3 victime încarcerate. În ciuda eforturilor medicilor, cele trei persoane au fost declarate decedate. Este vorba despre trei persoane aflate în autoturismul Ford Focus, înmatriculat în judeţul Neamţ. Autoturismul Ford Focus a depășit pe linie continuă, a intrat pe contrasens, a izbit un Mercedes, apoi a intrat frontal într-un Audi și s-a răsturnat. Impactul a fost atât de puternic încât motorul a sărit la o distanță de 20 de metri. Persoanele din celelalte autoturisme au scăpat ca prin minune.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt în creştere.