Accident cu şapte persoane în urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz! A fost activat PLANUL ROŞU

Un accident cu şapte victime s-a produs marţi în judeţul Satu Mare, între un autoturism şi un microbuz. Impactul a fost produs de un şofer din Piatra Neamţ, care a efectuat o depăşire neregulamentară. Pompierii au activat planul ROŞU de intervenţie.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 13:19

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Şoferul în vârstă de 25 de ani din Piatra Neamţ va primi o sancţiune contravenţională şi măsura complemenara de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Citeşte şi:

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului Carei cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofițer. Victimele au reuşit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor, una dintre acestea fiind rănită. Planul roșu a fost dezactivat la ora 15:46.

„Se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeştiu Mic între un autoturism şi un microbuz. La faţa locului se deplasează echipajele Detaşamentului Carei cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofiţer. Se activează Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Satu Mare.

„În urma accidentului au rezultat 7 victime. Se activează Planul Roşu de Intervenţie. Victimele sunt conştiente, cooperante. Până la sosirea pompierilor toate victimele au reuşit să se autoevacueze”, a informat ISU Satu Mare.