Accident cu şapte victime, între care şi doi copii, în Timiş. S-a solicitat intervenţia a două elicoptere SMURD

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în zona oraşului Făget, din judeţul Timiş. În accident au fost implicate şapte persoane, dintre care doi copii, de aproximativ 10 - 12 ani. La faţa locului au intrevenit şi două elicoptere SMURD.

15 nov. 2022, 13:09
Accident cu şapte victime, între care şi doi copii, în Timiş. S-a solicitat intervenţia a două elicoptere SMURD

Două autoturisme în care se aflau şapte persoane – cinci adulţi şi doi copii – au fost implicate marţi într-un accident rutier pe DN 68 A, în apropiere de Făget.

„Un barbat, in varsta de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Faget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stanga catre DC107, fara a se asigura, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie, in varsta de 35 de ani, care se deplasa pe aceeasi directie de mers fiind angajata in efectuarea manevrei de depasire pe linie continua.

In urma impactului, 5 persoane au fost ranite, respectiv, conducătorul auto si un barbat in varsta de 53 de ani, pasager in același autoturism, si doi barbati de 40 și 62 de ani si o fetita de 6 ani, pasageri in autoturismul condus de femeie.

Politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Timis, citat de opiniatimisoarei.ro.

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare (A2003) și 1 ambulanță S.M.U.R.D. tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri, 1 autospecială de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj cu 3 subofițeri, 2 Elicoptere S.M.U.R.D. (Arad și Caransebeș), și 2 ambulanțe SAJ.

Citeşte şi: O femeie aflată la volanul unei mașini de gunoi a distrus mai multe autoturisme într-o parcare din Târgoviște

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, fiind nevoie de echipe de descarcerare pentru a o scoate. Victima scoasă dintre fiarele contorsionate este în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. Celelalte persoane implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citeşte şi: Daniel a murit tragic, la doar 29 de ani, în accidentul de pe Autostrada Transilvania. Curg mesajele de condoleanțe