O femeie aflată la volanul unei mașini de gunoi a distrus mai multe autoturisme într-o parcare din Târgoviște

O femeie care a condus o mașină de gunoi a provocat o tamponare în lanț, într-o parcare din municipiul Târgoviște. Şapte autoturisme au fost avariate.

15 nov. 2022, 12:58
O femeie aflată la volanul unei mașini de gunoi a distrus mai multe autoturisme într-o parcare din Târgoviște

O femeie în vârstă de 42 ani, aflată la volanul unei maşini de gunoi, a distrus șapte autoturisme într-o parcare de pe strada Doctor Marinescu Gheorghe din Târgovişte, potrivit dbonline.ro

În urma impactului nu au fost persoane rănite, iar evenimentul rutier va fi catalogat ca” tamponare”, anunță IPJ Dâmbovița.

Citiți și: Şoferul care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni din Târgovişte circula cu 125 km/h prin oraş

“Din primele date, un autovehicul destinat colectării de deșeuri care era condus de o femeie de 42 de ani, din Viforâta, ar fi acroșat 7 autoturisme parcate” se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Deși autoritățile nu au precizat, deocamdată, care a fost cauza producerii accidentului sau dacă șoferița care conducea mașina de gunoi a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, însă pagubele sunt semnificative.

Șapte dintre bărbații acuzați că i-au bătut pe polițiștii din Târgoviște, la înmormântarea unei fetiţe ucise într-un accident rutier, reținuți. Mama şi bunica micuţei au fost şi ele reţinute

Poliția face acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul şi cine va plăti pentru avarierea celor şapte autoturisme.

Alte 10 maşini au fost implicate astăzi într-un carambol, care a avut loc pe A3 – Autostrada Transilvania. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Săndulesti, iar șase persoane au fost rănite.

De asemenea, pe DN 2 / E85 traficul a fost blocat la ieşire din Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident în lanţ.