Daniel a murit tragic, la doar 29 de ani, în accidentul de pe Autostrada Transilvania. Curg mesajele de condoleanțe

Daniel a plecat sâmbătă împreună cu mătușa lui și copilul acesteia din Buzău spre Satu Mare, acolo unde băiețelul urma să fie supus unui control oftalmologic. Cei trei nu au ma ajuns însă la destinație. Au sfârșit într-un mod tragic după ce s-au izbit frontal de un tir.

15 nov. 2022, 12:06
Daniel a murit tragic, la doar 29 de ani, în accidentul de pe Autostrada Transilvania. Curg mesajele de condoleanțe

Daniel a plecat sâmbătă împreună cu mătușa lui, o femeie de 41 de ani, și copilul acesteia, un adolescent de 14 ani, din Buzău spre Satu Mare, acolo unde băiatul urma să fie supus unui control oftalmologic.

Destinul însă a hotărât altceva pentru ei. O clipă de neațenție i-a costat viața. Ajunşi pe breteaua de coborâre de pe Autostradă, Daniel a pierdut controlul volanului, maşina sa a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR care urca regulamentar pe autostradă. Şoferul TIR-ului, un cetăţean ucrainean, a declarat că nu a mai putut evita tragedia, potrivit reporterbuzoian.ro.

Mătușa lui Daniel a murit pe loc. Medicii au încercat să facă tot posibilul să îl salveze și pe Daniel. A fost resuscitat la fața locului și dus de urgență la spital. S-a stins în cursul nopții, la ATI, din cauza gravelor leziuni suferite.

La spital a ajuns şi băiatul de 14 ani.

Citește și: Carambol cu 10 mașini pe Autostrada Transilvania. Accident grav pe E85, în Buzău

 

Prietenii lui Daniel nu își pot reveni din șoc. Ce mesaj au postat aceștia pe conturile de socializare

Vestea că Daniel s-a stins din viață a reprezentat un șoc pentru cei apropiații acestuia. Pe pagina acestuia de socializare, mesajele de condoleanțe nu se mai opresc.

,,Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.(SI TOTUȘI NU IMI VINE SA CRED. CA ACUM 2 SAPTAMANI AM PETRECUT CLIPE FRUMOSSE NOI DOI)”, a scris un apropiat a lui Daniel pe pagina de socializare.

Un bun prieten al bărbatului a ținut și el să își exprime regretul:

,,Nu pot crede ca numai esti, bunul meu prieten… sper ca este doar un vis urat”, a scris acesta.

Citește și: Primarul din Sovata, atacat de urs. A reușit să împuște animalul de la doi metri

Daniel fusese căsătorit și avea doi copii care, după despărțire, rămăseseră în grija lui. De mai bine de un an, își găsise de lucru în străinătate, dar venea acasă des.