Accident cu scandal la Dej. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale după ce două clanuri s-au luat la bătaie

Zeci de persoane au fost implicate, vineri seara, într-un scandal de proporţii, la Dej. Scânteia care a aprins spiritele a fost un accident rutier, informează ştiridecluj.ro.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 20:01
Accident cu scandal la Dej. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale după ce două clanuri s-au luat la bătaie

Un accident minor de circulație s-a produs vineri seara în Dej, dar la scurt timp a izbucnit un scandal monstru pe fondul unor divergențe mai vechi. 

Un conducător auto de 25 de ani, din comuna clujeană Câțcău, a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, tânărul din Bistriţa a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp după producerea accidentului, șoferul autoturismului cu numere de Bistrița-Năsăud a fost asaltat cu acuzații de fratele șoferului care a produs accidentul, dar și de alți bărbați sosiți să-l susţină peşoferul vinovat.

Domnul cu Dusterul a intrat frontal în mine. El a vorbit cu fratele lui și acesta a venit și a dat cu lopata și a lovit-o pe domnișoara (n.red. aflată în mașină). Ei s-au adunat și vorbesc să facă scandal”, a spus șoferul, potrivit sursei citate.

Citeşte şi Vestul sălbatic. Focuri de armă într-un cartier din Arad. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri VIDEO

Fratele şoferului vinovat a acuzat că tânărul din Bistriţa i-a ameninţat și chiar l-a bătut pe unul dintre frații lui. ”A fost bătut și nu ați făcut nimic. Eu plătesc taxele la stat și autoritățile nu fac nimic”, a spus fratele şoferului din Cluj.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, care au chemat în ajutor și trupe speciale, după ce în zonă s-au adunat aproximativ 30-40 de persoane pentru a-l susţine pe şoferul care a intrat pe contrasens.

Poliția Cluj a transmis că ”în cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Până în acest moment, o persoană a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991R pentru adresarea de injurii”.