Accident cu trei autovehicule implicate. Singura victimă, un porc mistreţ VIDEO

Un accident cum rar se poate vedea a avut loc miercuri pe drumul Botoşani–Suceava. Pe secţiunea dintre Baisa şi Stejarul un porc mistreţ a ieşit brusc din pădure şi a sărit în faţa unui Volkswagen. Şoferul acestuia a fost surprins de apariţia animalului şi nu a mai putut evita impactul.

RomaniaTV.net
15 aug. 2012, 11:24
Accident cu trei autovehicule implicate. Singura victimă, un porc mistreţ VIDEO

Şoferul, care mergea spre Suceava, a lovit porcul mistreţ în plin şi l-a proiectat într-un Mitsubishi care venea din sens opus, scrie botosaneanul.ro.

Automobilul în care a fost proiectat porcul a lovit la rândul său un motoscuter care se deplasa spre Suceava şi care a ajuns în şanţ. Mistreţul de circa 150 de kilograme a murit instantaneu şi a rămas pe partea carosabilă.

„Autoturismul ce se deplasa pe direcţia Suceava–Botoşani a fost surprins de apariţia unui porc mistreţ pe carosabil, l-a lovit frontal şi l-a proiectat într-un alt autoturism ce se deplasa din direcţia opusă. În accident a fost avariat şi un motoscuter. Cauzele sunt clare, apariţia inopinată a mistreţului. Au mai fost accidente de acest fel, chiar şi cu o căprioară acum doi ani, dar sunt neobişnuite, foarte rare”, a declarat subinspector Ionuţ Apostul, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.