Carambol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Patru persoane sunt rănite VIDEO

Patru persoane au ajuns la spital după ce maşinile în care circulau s-au ciocnit în lanţ. Poliţiştii spun că mai multe autoturisme au fost implicate în accident, dar trei dintre maşini au fost grav avariate. Din primele informaţii se pare că accidentul s-a produs din cauza faptului că maşinile au alunecat pe o pata de combustibil care era răspândită pe o mare întindere a carosabilului.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 07:35
Carambol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Patru persoane sunt rănite VIDEO

Accidentul s-a produs la kilometrul 120 al autostrăzii Bucureşti – Piteşti. 4 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Martorii susţin că în zona în care s-a produs accidentul carosabilul eraacoperit cu o cantitate considerabilă de combustibil, pe care maşinile au alunecat. Se pare că în accident au fost implicate mai multe autoturisme, însă doar trei dintre ele au fost avariate mai serios.

Despre starea răniţilor a vorbit pentru România TV, Tanislav Ioan, medic coordonator ambulanţa Argeş. „Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Piteşti, cu două ambulanţe. Sunt 4 adulţi, care au leziuni uşoare. Rămâne de stabilit de colegii de la unitatea de  primiri urgenţe dacă necesită să mai rămână în spital sau vor fi trimişi acasă„.

Vom reveni cu amănunte.