Accident cu trei tiruri pe A4. Traficul a fost blocat

Circulaţia este restricţionată miercuri, pe A4 Ovidiu - Agigea, după ce trei autotrenuri au fost implicate într-un accident, o persoană fiind rănită şi transportată la spital.

21 iul. 2021, 14:59
Accident cu trei tiruri pe A4. Traficul a fost blocat

Accident cu trei tiruri pe A4. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați miercuri, 21 iulie, să intervină la un accident rutier pe Autostrada A4. Au fost implicate patru camioane și s-a soldat cu o victimă care a fost transportată la spital. Traficul în zonă a fost restricționat, conform Centrului Infotrafic.

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier: „Am stat o zi și jumătate în comă. M-am lovit la cap și la bazin”

Din primele informații ar fi vorba despre un accident rutier produs între camioane, la intrare pe A4, în sensul giratoriu de la Agigea. Nu există persoane încarcerate. O victimă, conștientă, a suferit un traumatism la piramida nazală și un traumatism la membrele inferioare. Aceasta a fost transportată la spital.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au menţionat că victima a suferit un traumatism de piramidă nazală, un traumatism de membru inferior, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

A4 Ovidiu –Agigea, km. 18+700/CT – circulație restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui eveniment rutier, în care au fost implicate patru autotrenuri. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

Accident cu victime pe DN 5, în apropiere de Uzunu. Un mort, mai mulți răniți. Traficul spre Capitală, blocat

Accident în Vâlcea: O femeie a fost rănită după ce a fost lovită de sticle cu bere căzute dintr-un TIR

O femeie a fost rănită după ce a fost lovită de sticle şi lăzi cu bere căzute dintr-un autotren a cărui încărcătură s-a balansat şi s-a răsturnat pe asfalt, pe DN 64, în municipiul Drăgăşani, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Accidentul s-a produs marţi dimineaţa, pe DN 64, în Drăgăşani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, femeia accidentată a suferit un traumatism la picior şi a fost transportată la spital.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani intervin în acest moment în municipiu, pe Drumul Naţional 64, la un accident rutier soldat cu o persoană rănită, o femeie. Din primele date se pare că un autotren încărcat cu bere s-a balansat în timpul deplasării, toată încărcătura răsturnând-se pe carosabil şi lovind un pieton. Şoferul nu a consumat alcool, traficul se desfăşoară alternativ”, a informat IPJ Vâlcea.