Accident cu trei victime pe DN 1B, la Mizil. Traficul este complet blocat

Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil. Traficul din zonă este complet blocat.

17 apr. 2024, 15:53

Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat.

La locul accidentului a fost chemat un elicopter SMURD.

Citește și Iubita lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accident, a făcut un gest șocant pe rețelele de socializare

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în evenimentul rutier au fost implicate un autotren şi două autoturisme, fiind înregistrate trei victime.

Una dintre persoanele rănite este prinsă între fiare, dar este conştientă, scrie Agerpres.ro.

Traficul, blocat pe ambele sensuri

La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mizil cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, iar la locul intervenţiei se deplasează şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic) din cadrul Detaşamentului 2 Ploieşti şi elicopterul SMURD Bucureşti.

Citește și Accident pe Șoseaua Antiaeriană din București. O mașină aproape s-a rupt după ce a lovit un stâlp, un tânăr de 18 ani a murit

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers ale DN 1B.