Accident cu trei victime şi o autoutilitară răsturnată, în Timişoara

Accident grav în Timisoara. Două masini s-au ciocnit violent, iar una dintre ele s-a răsturnat. Trei oameni au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

01 mart. 2021, 14:43
Accident cu trei victime şi o autoutilitară răsturnată, în Timişoara

O mașină și o dubiță s-au ciocnit violent luni în zona Complexului Studențesc din Timișoara. Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns în intersecţie pe culoarea roșie a semaforului şi a lovit violent o dubă. În urma impactului, autoutilitara  s-a răsturnat pe trotuar.

„Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Cluj dinspre strada Vasile Pârvan, iar la intersecția cu bulevardul Eroilor de la Tisa a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani, ce se deplasa regulamentar dinspre FC Ripensia. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile. Totodată, în urma accidentului au rezultat 3 victime, cei doi conducători auto si un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Citeşte şi: Şoferiţa care a accidentat mortal două fete în Bucureşti era beată la volan. Iniţial le-a spus anchetatorilor că a strănutat şi a încurcat pedalele

Tânărul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şi tot în Timiş, două persoane și-au pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un autoturism s-a lovit de un autocamion la ieșire din Lugoj spre Caransebeș. Timp de două ore s-au chinuit pompierii să scoată victimele din mașina strivită de autovehiculul de mare tonaj.

„În urma impactului frontal, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața.

10 pompieri au intervenit de urgență cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, două autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului au fost alertate și echipaje de poliție, dar și o ambulanță SAJ”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeşte şi: Imagini revoltătoare! Copil umilit și bătut pe stradă fiindcă nu a strâns destui bani din cerșit