Accident grav în Bistriţa. Maşina răsturnată a ajuns la fereastra dormitorului GALERIE FOTO

În urma accidentului, au rezultat doi răniţi. Ambele persoane rănite au necesitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

25 iun. 2021, 10:54

Accident grav pe un drum național din Bistrița-Năsăud. O familie s-a trezit cu o mașină răsturnată lângă fereastra dormitorului. Asta după ce un șofer de 64 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a distrus două mașini parcate și un gard. În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier neobișnuit pe raza localității Salva pe Drumul Național 17D.

”Un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Cireșoaia a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate și cu gardul unui imobil”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud. 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, cât și a unui pasager, bărbat de 56 de ani din Cireșoaia. Ambele persoane rănite au necesitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

”Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și un echipaj SAJ au intervenit la un accident rutier in localitatea Salva. În accident sunt implicate două victime, conștiente cooperante sunt stabile hemodinamic și respirator. Ambele victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, conform reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

România are cea mai ridicată rată din UE a deceselor provocate de accidentele rutiere
Conducătorul autoturismului care a provocat acest accident grav a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.

Accident înfiorător pe şoseaua Chitilei din Capitală. Motociclist, spulberat de o autoutilitară