Accident cumplit după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Un băiat de 15 ani a murit pe loc, iar ceilalţi doi sunt în stare gravă

Un accident cumplit a avut loc, după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Din cauza vitezei excesive, au intrat într-un zid. Unul dintre adolescenţi a murit pe loc.

03 oct. 2022, 17:48
Accident cumplit după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Un băiat de 15 ani a murit pe loc, iar ceilalţi doi sunt în stare gravă

Accident cumplit după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Tragedia s-a petrecut în Florida. Cei trei adolescenţi au găsit bolidul cu cheile în contact, s-au urcat în maşină şi au plecat în trombă.

Accident cumplit după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Au intrat cu bolidul într-un zid

Citeşte şi Accident în lanţ, în Cluj. Zece persoane, printre care şi copii, au fost implicate

Potrivit poliţiştilor, cei trei adolescenţi au încercat mai multe maşini să vadă dacă sunt descuiate. În cele din urmă au găsit bolidul cu tot cu chei în contact.

Oamenii legii au folosit elicopterul pentru a-i urmări pe cei trei adolescenţi. De teamă să nu fie prinşi de poliţişti, adolescentul care se afla la volant a accelerat până la 130 de km/h, fără să aibă luminile aprinse, deși era beznă afară. Aşa cum era de aşteptat, a pierdut controlul bolidului şi a intrat în zidul unei clădiri după ce a sărit o bordură.

„Sunt copii mici, șoferi fără experiență, fără permis de conducere, mergând la 3:30 dimineața cu 130 de km/h”, a mai declarat seriful, potrivit Dailymail. 

În urma impactului, unul dintre cei trei adolescenţi a murit pe loc, cel care se afla pe bancheta din spate şi şoferul au reuşit să scape cu viaţă însă se află în stare gravă la spital.

Citeşte şi Accident cumplit în judeţul Suceava. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR