Accident cumplit în judeţul Suceava. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR

Un accident cumplit s-a petrecut, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Suceava. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR.

01 oct. 2022, 08:49

Accident cumplit în judeţul Suceava. Un şofer a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un TIR.

Accident în judeţul Suceava. Un şofer a murit

Citeşte şi VIDEO| Accident cu două tramvaie în Bucureşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Tragedia s-a produs la ieşire din localitatea Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un TIR.

”Pe DN 17 Suceava-Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieşire din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava,  într-o curbă, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat. După ce fost scos de sub fiarele maşinii, medicii au încercat să-l resusciteze. Din păcate, totul a fost în zadar iar tânărul în vârstă de 26 de ani nu a mai putut fi salvat.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat sâmbătă dimineaţă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împreujurările în care s-a produs tragedia.

România se situează pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene. Rata mortalităţii din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană.

Citeşte şi Preot mort într-un accident pe autostrada Timișoara – Arad. Şoferul a fost proiectat în afara mașinii, în urma impactului

Datele preliminare ale statisticii arată că rata deceselor cauzate de accidente rutiere înregistrată în România anul trecut este de 93 la un milion de locuitori, faţă de 44 cât este media europeană. Cea mai scăzută rată a deceselor o raportează Norvegia, cu 16, Malta, cu 17, şi Suedia, cu 18 decese la un milion de locuitori.