Accident în lanţ, în Cluj. Zece persoane, printre care şi copii, au fost implicate

Un accident grav s-a petrecut, sâmbătă, în judeţul Cluj. Patru maşini au fost implicate, iar mai multe persoane au ajuns la spital.

01 oct. 2022, 15:43
Accident în lanţ, în Cluj. Zece persoane, printre care şi copii, au fost implicate
Accident în lanţ, în Cluj

Accident în lanţ, în judeţul Cluj. Zece persoane, printre care şi copii, au fost implicate în accidentul ce a avut loc sâmbătă, în localitatea Feleacu.

Accident în lanţ, în Cluj. Patru maşini au fost implicate

Citeşte şi Accident cumplit în judeţul Suceava. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR

La faţa locului au intervenit două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. În accident au fost implicate patru autoturisme. Nu există victime încarcerate. Din primele informaţii, trei persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. La faţa locului se află două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ. Intervenţia este în dinamică.

Salvatorii au găsit la faţa locului 10 persoane, care au ieşit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante. De asemenea, în momentele următoare vor fi transportaţi la spital alţi trei bărbaţi, care au suferit răni minore”, a precizat ISU Cluj.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost oprită. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi VIDEO| Accident cu două tramvaie în Bucureşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale