Accident cumplit după un live pe Facebook. O fată de 18 ani a murit arsă de vie în maşină VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Prahova, după ce şoferul a făcut un live pe Facebook. O fată în vârstă de 18 ani a murit arsă de vie, în maşină. Şoferul era băut şi nu avea permis. Acesta a reuşit să se salveze. 

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 18:08
Accident cumplit după un live pe Facebook. O fată de 18 ani a murit arsă de vie în maşină VIDEO

Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN 1A, pe raza localității Cocorăștii Colț din Prahova. Tânăra în vârstă de 18 ani se afla într-o mașină cu doi tineri, unul de 32 de ani, aflat la volan, și cu altul de 34 de ani.

Înainte de tragedie, tinerii au făcut live pe Facebook. Pe imagini se poate observa cum șoferul, care era beat și nu avea permis, conducea cu viteză excesivă pentru a se lăuda prietenilor de pe reţelele de socializare.

La un moment dat, unul dintre tinerii aflați în mașină este uimit cum mașina a ajuns la 180 de km/h, apoi verifică numărul celor care urmăreau transmisiunea live de pe Facebook.

De asemenea, ultimele cuvinte ale fetei de 18 ani au fost: „Las-o mai ușor că aici e o curbă!”, potrivit observatorulph.ro.

Şoferul a pierdut controlul volanului iar mașina s-a răsturnat în afara șoselei, pe partea stângă, și a luat foc.

Cei doi bărbați au reușit să iasă din mașină și să se salveze, însă fata de 18 ani a rămas în interior și a murit arsă de vie.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, se arată într-o informare a IPJ Prahova.

Tânărul aflat la volan a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Citeşte şi Accident grav în Prahova. Zece persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz s-a răsturnat