Accident cumplit în Alba. Un BMW a ajuns pe acoperişul unei case după o cursă ilegală VIDEO

Accident grav în Lancrăm, pe D1, în care patru persoane au fost rănite după ce au zburat la propriu cu un BWM în acoperișul unei case.

05 ian. 2023, 12:39

Accident grav în Alba. Un eveniment rutier grav a avut loc chiar în prima zi a Anului Nou, la 1 ianuarie, în localitatea Lancrăm, unde un tânăr șofer a zburat cu autoturismul marca BMW în acoperișul unei case.

Alarma s-a dat în jurul orei 22.00, când un accident rutier cu două autoturisme implicate era anunțat prin numărul de urgență 112. La fața locului au pornit patru echipaje de pompieri din Sebeș, alături de polițiști.

Pe video-ul postat în mediul on line se poate vedea BMW-ul făcut praf, mașina parcată care era și ea lovită, dar și motorul desprins din mașină, care a ajuns la peste 20 de metri.

De asemenea, se mai poate observa cum oamenii ieșeau din case speriați de zgomotul puternic produs de impactul dintre mașina și acoperișul casei.

Accident cumplit în Dolj, după ce un TIR și un microbuz s-au ciocnit. Sunt doi morți și trei răniți

După ce a lovit colțul casei și al acoperișului, mașina se învârte în aer și cade pe asfalt. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul a fost proiectat din mașină, la peste 20 de metri, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

În mașina condusă de acesta se mai aflau trei minori. Toți patru au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Doar o minune a făcut ca accidentul să nu aibă urmări mai grave, în condițiile în care mașina a fost distrusă aproape în totalitate.

Martorii oculari vorbesc despre o cursă ilegală în care ar fi fost implicat șoferul de 19 ani al autoturismului BMW, care circula cu viteză foarte mare în localitate, potrivit ziarulunirea.ro.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe trotuar, a lovit o bordură și o mașină parcată, care au acționat ca o rampă de lansare. Autoturismul a fost proiectat apoi în acoperișul casei și a căzut din nou în stradă.

Maşină spulberată de tren în Timiş. Şoferul a rămas încarcerat. Accident cu patru victime şi la Brăila

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Totodată, Secția de pompieri Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerarea în cadrul accidentului rutier, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două echipaje pentru primă intervenție și acțiune.