Accident cumplit în Dolj, după ce un TIR și un microbuz s-au ciocnit. Sunt doi morți și trei răniți

Două persoane au murit într-un accident cumplit care s-a petrecut miercuri, pe DN 6, în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj.

04 ian. 2023, 18:56
Accident cumplit în Dolj, după ce un TIR și un microbuz s-au ciocnit. Sunt doi morți și trei răniți

Accident cumplit în Dolj. Un TIR şi un microbuz, în care se aflau cinci persoane, s-au ciocnit, iar impactul a fost devastator. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite.

Conform ISU Dolj, alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Un bărbat din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe prima bandă a DN 6, în localitatea Ișalnița, sensul de deplasare Craiova către Filiași, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, fiind lovit din spate de un microbuz de marfă în care se aflau patru femei și un bărbat”, au transmis oamenii legii.

Citește și Maşină spulberată de tren în Timiş. Şoferul a rămas încarcerat. Accident cu patru victime şi la Brăila

IPJ Dolj a menţionat că şoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conducătorul microbuzului neputând fi testat.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul 1 Pompieri Craiova cu o autospecială de descarcerare, un echipaj victime multiple, Secţia Pompieri Craiova cu o autospecială de stingere, 3 echipaje SAJ Dolj şi un elicopter SMURD.

Citește și Apel pentru salvarea unei familii nevinovate distruse într-un accident în prima zi din 2023. Copilul lor de 5 ani este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.