Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, vineri dimineaţă, în judeţul Braşov. Patru persoane au murit pe loc, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR.

14 mai 2021, 08:17
Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc

Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc, vineri dimineaţă, după ce o maşină a intrat într-un TIR.

Accident cumplit în Braşov

Citeşte şi Accident neobişnuit la Cluj. O basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament

Accidentul s-a petrecut pe DN 13, la  ieșirea din Rotbav spre Maierus. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. În urma accidentului, patru persoane au murit. Dintre acestea, două au rămas încarcerate.

“În urma impactului au rezultat 4 victime, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestora. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a spus comisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit presei locale.

Accident între un TIR și o cisternă. O persoană a rămas încarcerată

Citeşte şi Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Şoferiţă bătută de nepotul victimei

Un alt accident grav s-a petrecut vineri dimineaţă, în judeţul Prahova, după ce un TIR s-a ciocnit cu o cisternă. În urma impactului, şoferul cisternei a rămas încarcerat.

Accidrntul s-a petrecut pe DN 1A, în zona localităţii Cheia. În urma impactului dintre cele două maşini de mare tonaj, şoferul autocisternei a suferit un traumatism la picior și este în stare de conștiență.

Cisterna trasnporta benzină şi motorină. Din fericire, nu sunt scurgeri de combustibil şi nu există pericol de explozie.

 


loading...
Partenerii noștri