Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Şoferiţă bătută de nepotul victimei

Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Nepotul unei femei, ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, a fost încătușat de polițiști. Acesta a sărit să o bată pe șoferița vinovată.

13 mai 2021, 11:09
Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Şoferiţă bătută de nepotul victimei

Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Totul a început după ce o şoferiţă a accidentat pe trecerea de pietoni o femeie în vârstă de 64 de ani. În acel moment, nepotul victimei a sărit să o bată pe tânăra în vârstă de 21 de ani.

Scandal în stradă, după un accident în Pitești

Citeşte şi Accidente grave pe şoselele din ţară. Doi oameni au murit, iar alţi şase au fost răniţi

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, pe o stradă din Piteşti. Potrivit primelor cercetări, şoferiţa în vârstă de 21 de ani nu ar fi fost atentă la drum, iar în momentul în care victima traversa strada a fost lovită în plin. În urma impactului, femeiea în vârstă de 64 de ani a suferit răni uşoare, fiind transportată la Spitalul Judeţean Argeş.

„Din verificările preliminare cu privire la accidentul de circulație, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Libertății din Pitești, în direcţia spre centru, a accidentat o femeie de 64 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că este rănită ușor (contuzie cervicală). Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Un tânăr, care se pare că ar fi nepotul victimei, a vrut să facă dreptate singur şi a sărit să o bată pe şoferiţa vinovată.  Oamenii legii au încercat să îl calmeze, dar bărbatul nu i-a băgat în seamă pe polițiști și a continuat să o agreseze pe șoferiță. Polițiștii l-au imobilizat, încătușat și l-au dus la secția de poliție unde l-au amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Citeşte şi VIDEO/ Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300. Patru mașini implicate, toate cu daună totală